BAGOM GOLDER

Golder.dk

Golder.dk online shoppen foran smykkedesigneren Dorthe Goldschmidt.
De fleste af de unikke smykker er håndlavede af designeren selv og rækker fra fine delikate øreringe i perler og sølv til eksklusive diamant ringe og armbånd i et mix af perler.

Dorthe Goldschmidt startede i 2002 med at designe og sælge smykker i Danmark og Frankrig. Det har altid været vigtigt at være på forkant med moden, derfor vælger mange magasiner at bringe et bredt udvalg af ringe, øreringe, halskæder og armbånd på deres modesider.

 

Sejt og sødt

Golder smykker kendetegnes ved et råt og feminint look, i både design og valg af råvarer, som smykkedesigneren konstant forstår at udvikle i forhold til de nyeste trends.
Derfor finder du i sortimentet et mix af smykker, hvis popularitet har gjort dem til faste klassikere, blandet med et krydderi af designerens nyeste ideer.

Smykkedesigneren fortæller selv: "En del af mine kunder besøger mig, når de skal bruge et særligt smykkesæt. Jeg taler med kunden og vi vælger design og råvarer ud sammen. Men mange af mine smykker er tiltænkt hverdagen og mine kunder bygger f.eks. serier af armbånd sammen fra mine kollektioner, som får fast plads om håndleddet i det daglige. Det er den bedste kompliment jeg kan få, når mine kunder har lyst til at gå med mine smykker hver dag".
 

Et øje for det unikke

Inspirationen hentes alle steder fra, en pige på gaden med et sjovt hjemmelavet armbånd, antikke klassikere og bevægelserne i modeverdenen. Dorthe tager ideer med hjem fra både udlandsrejser og storbylivet og konverterer dem til spændende smykker med sit velkendte feminine og rå udtryk, suppleret af et meget fint håndværk. Udover årets kollektioner, arbejder Dorthe Goldschmidt dagligt med nye ideer i sit værksted og showroom.
 

Kig forbi og mød Dorthe Goldschmidt

Smykkerne sælges i webshoppen Golder.dk, men du kan også besøge Golders showroom på Jægerborg Allé 112 i Charlottenlund, hvor udvalget er endnu større.

Derudover tager hun også på firma smykkesalg med god succes, hvor hun i firmaets kantine kan tilbyde medarbejdere at handle smykker i deres frokostpause.

 

Kontakt:

Golder.dk

Jægersborg Alle 112

2920 Charlottenlund

 

Showroom er åbent efter aftale på tlf. 26 44 77 37 eller email til info@golder.dk